Jag, Kidder och Skoog

Mäh! Nu har mig fyrahundra olika blonda toner i håret samt till villig köpet hemmaklippt punklugg så omedelbart är jag rädd att folks skall tro att jag har gått Margot Kidder. Men mig är endast pank och måste färga centrum hår själv och ägna mig åt autofrisering. I tell ya: IT SUCKS. Borde nog bara låta det växa samt bli en Cousin It. Verkar skönt att kunna gömma sig där hett bakanför hårsvallet. Till trött möjligen ögonbrynen snärjer in sig i resten av håret som murgröna. Kan det hända?

I gryning går avhandlingen i tryck. Därför gör jag allt möjligt annat; färgar håret, äter Mats & Jerry-kex, kollar på ett program försåvitt ruttna-lik-sanerare, gör armhävningar, rensar kylskåpet från gisten frukt och mögliga köttbullar, gör yoga, läser med stort hobby om Prinsessan Lilians höftledsfraktur (och fruktar att hon ska dö så att det blir svårare att skämta om henne) och filar på fler covers. Har likväl kört orubblig på saken där här:

"The needle knipa the damage done" med Amy Diamond.

Det har bekymrat mig på sista tiden att jag egentligen ej har några åsikter. Visst, mig anser det är kul att befinna tvärtemot resten av den kända världen, men egentligen har jag väldigt få åsikter försåvitt någonting. Kan någon förklara för mig vad man ska ha uppfattning, egentligen?

Och omedelbart, en lista:

Dåliga grejer jag har fått höra i mitt liv

1."Du har absolut ollonblå spira." (Siv)
2. "Ja, mig har utfört oralsex på en individ med känd gonorré." (Patient)
3. "Du ser ut som Ulla Engla." /(Titti)
4. "Du, jag var inte ens i närheten." (Oförskämd man svarar på en fråga som jag låter vara osagd)
5. "Nu är du inte utmärglad längre." (Mamma - det betyder på mamma-språk att mig är morbidly obese)
6. "This fruset diväteoxid where we do what we in Sweden call 'allsång'." (Uttalades på avsevärt bruten svengelska av en svensk man som pratade med sin amerikanske svärson i kön till Skansen. Ingen förklaring på what we in Sweden call "allsång" följde.)
7. "I am the lizard king." (Jim Morrison)

Bra grej jag har läst:"

"Call me the lizard king. No, really." (Chuck Klosterman intervjuar en uppenbart stocktokig Val Kilmer).